2010-10-03

Integrerad kommunikation för Nordic VärmesystemNORDIC VÄRMESYSTEM ÄR ETT VÄXANDE VARUMÄRKE INOM VÄRME OCH VENTILATION FÖR SMÅHUS OCH VILLOR. FÖRETAGET HAR STORT KUNNANDET NÄR DET GÄLLER VATTENBURNA VÄRMESYSTEM SOM INKLUDERAR VÄRMEPUMPAR, SOLFÅNGARE, ACKUMULATORTANK OCH VATTENMANTLADE KAMINER. FRAMTIDENS ENERGISMARTA VÄRMESYSTEM!

I uppdraget har bland annat ingått att designa företagets webb, ta fram bildmaterial, bearbeta texter, förnya den grafiska profilen och ta fram systemillustration, mallar för produktblad och en ny konceptbroschyr.

I den grafiska profilen används fem stycken symbolbilder; eld, vatten, sol, pellets, ved tillsammans med en tvåfärgad bård som symboliserar vattnets uppvärmning i systemet, från kallt till varmt.

Kostnadseffektiv epostreklam
Företaget jobbar också uteslutande med epostreklam som inbjudan inför deltagande på stora branschmässor vilket ökar kännedomen bland målgruppen hustillverkande företag och kaminbutiker. Att välja alternativet epostreklamen är både snabbt och kostnadseffektivt, varken tryck- eller portokostnader belastar marknadsbudgeten.


Läs mer på http://www.nordicvarmesystem.se/
KonceptbroschyrEpostinbjudan inför mässa

1 kommentar:

  1. Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.

    SvaraRadera